Volg ons via RSS

Vanità Tailored Clothing

Sinds 5 december 2009 heeft Vanità haar deuren geopend aan de Denneweg 75 in Den Haag. In huiselijke sfeer kunt u terecht voor advies over en het aanmeten van luxe kleding op maat. Van zakelijk correct pak, overhemd, losse broek, los jasje, overjas tot avondkleding, alles is mogelijk.

Naast het grote aanbod in maatwerk vullen we onze collectie aan met onder andere dassen van Breuer en Drakes of London, sjawls van Ermenegildo Zegna, en natuurlijk pochetten.

Tevens bieden we een kleine serie confectie overhemden, beginnend vanaf boordmaat 37, in een continue actueel kleurenpalet. Voor deze hemden geldt een vaste prijs van 99 euro.

Voor maatoverhemden bieden we keuze uit ruim 3.000 stoffen van onder meer Tessitura Monti, Thomas Mason en Canclini. Er is keuze uit twee afwerkingsniveau's, te weten machinaal en met de hand verwerkte hemden. Een machinaal verwerkt hemd begint bij 119 euro, met de hand afgewerkte hemden starten bij 175 euro.

Met ruim 5.000 stoffen voor pakken, jasjes en broeken zult u bij ons niet snel uitgekeken raken. De stoffen komen van gerenommeerde wevers als Dormeuil, Loro Piana, Scabal, Ermenegildo Zegna en natuurlijk Holland & Sherry. Tevens heeft u keuze uit een groot aantal stofcoupons, die we speciaal hebben ingekocht.

Pakken, losse jasjes en broeken zijn standaard full canvas, dat wil zeggen met een volledig los binnenwerk. De keuze is geheel aan u, van de pasvorm tot details als de voering, knopen en zakken.

Vanità biedt u tevens de "Business Basics" aan, een mooie selectie basisstoffen welke prima geschikt zijn om een zakelijk correct pak van te maken. Deze zijn beschikbaar als stofcoupons en hebben een vaste prijs van 599 euro.

Voor pakken, overhemden, overjassen, losse broeken of jasjes, avondkleding of meer casual kledingstukken:


Denneweg 75
2514 CE Den Haag
070 - 360 93 94
info@vanita.nl
www.vanita.nl
blog.vanita.nl

0 reacties:

Een reactie posten