Volg ons via RSS

Bring your own cloth

Iedereen heeft het wel eens voorbij zien komen, het Bring your own bottle-concept in restaurants. Hierbij is het mogelijk, zoals de naam al doet vermoeden, om een eigen fles wijn mee te brengen.

Omdat Vanità zich voorlopig niet richt op culinair maatwerk, maar het idee wel wil toepassen op maatwerk brengen wij Bring your own cloth. U kunt dan uw eigen stof inleveren en daar het gewenste product van laten maken. Uiteraard onder voorbehoud van geschiktheid.

De volgende keer dat u op vakantie bent of zelfs bewust naar een stof opzoek gaat en net die ene stof tegen het lijf loopt waar u al zo lang naar zoekt, aarzel niet deze te kopen. Vanaf nu weet u dat er ook echt iets van gemaakt kan worden!

Een van de beroemdste en meest exclusieve clubs voor unieke stoffen is The London Lounge Cloth Club, zeker de moeite waard om daar eens 'n kijkje te nemen. Ze laten naar eigen inzicht en inspiratie moderne versies van klassiekers weven. Will van A Suitable Wardrobe schreef er al vaak over en maakt er zelf regelmatig gebruik van. Interessant leesvoer.

Onderstaande links zijn zeer geschikt als bron, voor zowel stoffen als inspiratie.
- A Suitable Wardrobe: Cloth Project Updates
- A Suitable Wardrobe: A Ducal Tweed
- Ebay Store: British Fabrics
- Huddersfield Fine Worsteds Ltd.

U kunt bij alle partijen uw eigen metrages bestellen, mocht u liever hebben dat wij deze bestellen is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.

2 reacties:

Mis een paar dingen in dit artikel:

- Hoeveel meter stof zijn er (bij benadering) nodig voor een pak, voor iemand van een gemiddelde lengte?

- Welk prijskaartje hangt er aan deze service?

Gemiddeld 3,5 meter voor een tweedelig pak maar het is beter van te voren even te informeren, dat voorkomt fouten. Prijzen enkel op aanvraag.

Een reactie posten