Volg ons via RSS

Oeps...

Toen stond er een aantal weken geleden een delegatie van New Tailor in de winkel... Ondanks de complimenten voor het concept en de winkel waren de heren minder enthousiast over onze ondertitel "new tailors". Gewapend met een mooi juridisch klinkend document werd vriendelijk doch dringend verzocht de ondertitel te wijzigen. Men is bang voor te veel verwarring tussen beide bedrijven omdat we in hetzelfde segment opereren.

Vanità heeft bewust voor de ondertitel "new tailors" gekozen omdat we willen uitdragen een nieuwe generatie kleermakers te zijn. We willen het vak op een nieuwe en moderne manier benaderen zonder oude kleermakers tradities te verloochenen. Feit blijft natuurlijk dat we geen klassieke kleermakers zijn, vandaar de nadruk op new.

In zekere zin begrijpen we de mogelijke verwarring en omdat we de moeilijkste niet zijn hebben we onder het genot van een goede espresso besloten onze ondertitel aan te passen. Nieuwe logo's en stickers zijn inmiddels in de maak. Vanaf heden voeren we de ondertitel "modern tailors". Deze dekt de lading zo mogelijk nóg beter!

Voorwaarts!

5 reacties:

Dat jullie proper spul leveren is enerzijds, maar dat jullie jezelf tailors noemen kan echt niet.

Tailor: One that makes, repairs, and alters garments such as suits, coats, and dresses

Volgens mij kunnen jullie alleen bestellingen aanhoren, enkel opmeten, adviseren en doorsturen naar een naaiatelier. Verander new tailors dus niet in modern tailors, maar in tailor agents.

Gegroet, een sartoriale klant

Meneer Anoniem is een beetje een zuurpruim.

Anoniem is inderdaad erg zuur, maar ik vind modern tailors erg goed klinken! ;-)

Anoniem heeft natuurlijk wel een beetje gelijk! ;-) (Is anoniem Steven, de Vlaamse?) ;-)

En toch heeft hij wel gelijk....

Een reactie posten