Volg ons via RSS

Vroegboekkorting: 20% korting op de zomercollectieU heeft natuurlijk uw zomervakantie al geboekt, toch? U wordt immers door alle reisorganisaties doodgegooid met aanbiedingen naar de zon. Wie passend en stijlvol op zijn bestemming wil aankomen dient inmiddels aan de zomergarderobe te gaan denken. Wat is er dan passender dan de vroegboekkorting ook voor onze zomercollectie te laten gelden?

Hemden, broekjes en jasjes van stoffen uit de inspirerende zomerbunches die wij van onze wevers hebben mogen ontvangen, gaan enkel nu extra voordelig in de maak. Concreet? Linnen hemden, denk aan een fijne Canclini stof, zomerkatoentjes van Holland & Sherry om koele broekjes van te maken, en natuurlijk veel linnen en zijde voor jasjes of een compleet pak. De collectie is té uitgebreid om hier weer te geven, bel of loop even binnen om een blik te werpen.

U kunt tot en met 13 maart gebruik maken van deze actie zodat u tijdens de eerste warme dag sartoriaal verantwoord de terrasjes en stranden op kunt!

9 reacties:

Mooie aanbieding! (en slim)

Hebben jullie ook nog wat "allyearround" stofjes voor een pakkie?

Absoluut, alle bunches zijn het gehele jaar aanwezig en daar is ook het hele jaar uit te bestellen!

Bedankt voor de reactie. Ik begrijp dat die aanwezig zijn, maar is het mogelijk ook daar een mooi prijsje van te maken.

;) (knipoog vergeten dom haha)

Onze stoffen zijn allemaal toch al mooi geprijsd?! ;)

Ik zou zeggen kom eens langs om de bunches te bekijken, dan hebben we het daarna wel over de prijzen ;)

Terwijl Scabal bezig blijft om de kwaliteit van de stoffen te controleren, zorgen wij er aan de andere kant voor dat van diezelfde stoffen enkele mooie creaties gemaakt worden, hier laten wij morgen het resultaat van zien!

Belofte maakt schuld.

Ben benieuwd naar het resultaat!

Working on it. De broek komt vandaag terug van de kleermaker, dan hebben we het compleet en kunnen wij er een mooi post van maken.

Gegroet!

Een reactie posten