Volg ons via RSS

Vrijdagborrel strandclub Doen! 16 aprilAanstaande vrijdag 16 april zullen de deuren van strandclub Doen! opengaan voor de Vrijdagborrel. Uiteraard is Vanità aanwezig, met enthousiaste aanhang uit de Denneweg.We zullen er zelf staan om u alles te vertellen en te laten zien wat betreft onze mogelijkheden. Denkt u aan de zomerse polo's in linnen, maar natuurlijk ook de zakelijk correcte hemden. De stofboeken van o.a. Canclini en Monti gaan mee, zodat u op onze stand de mogelijkheid heeft om inspiratie op te doen.

Onze liefste buurvrouw Tamara van O'Mara zal met haar dameskleding ook aanwezig zijn, want wie loopt er tegenwoordig nog zonder een mooie, goed geklede dame over het strand? De buurvrouw toont zomerse jurkjes van onder andere Glamorous, Disney Couture en Beauregard. Andere accessoires als sieraden en armbanden zullen de stand verder compleet maken.

Uiteraard zullen de begeleidende deuntjes en de nodige bubbels zullen niet ontbreken, u toch ook niet?! Iedereen is vanaf 17:00 uur welkom!

Belangrijke informatie:

- Vrijdagborrel hyve
- Strandclub Doen! hyve
- Adres: Strandweg 9 te Scheveningen
- Tijden: Vanaf 17:00 uur tot ± 23:00 uur
- Line up : I-SAX, Jay Serano, DJ Laurenzo & Mc Choral

De vorige editie:

0 reacties:

Een reactie posten