Volg ons via RSS

Quote 100% Selfmade


Wel een club, geen Q500 club ;-)

Een banksaldo boven de 6 miljoen, positief dat is? Onder de 40 jaar oud? Succesvol, zónder hulp van pappie? Dan heb je grote kans dat je op Quote's 100% Selfmade-lijst terecht komt.

Maar liefst 1,95 miljard euro's hebben de 100 rijkste junioren bij elkaar gesprokkeld, en dat is nauwelijks minder dan het jaar daarvoor, een mooi bewijs dat ondanks alle moeilijke tijden de échte entrepreneurs nog steeds kansen zien. Het zijn natuurlijk niet alleen ondernemers, maar ook enkele sporters, zangers en prettige aangezichten.

Het is alweer het derde jaar dat Quote de lijst samengesteld heeft, en deze wordt dan ook feestelijk gelanceerd op een meer dan mooie locatie in het hoofdstedelijke. Ook wij zijn uitgenodigd, en nee, niet omdat we al in de lijst staan. Daarentegen is Mike gevraagd voor een interview in deze uitgave, zoals veel van jullie het kennen onder het kopje Man & Merk.

De nieuwste Quote ligt donderdag te pronken in de schappen, trouwe lezers hebben de editie al door de brievenbus zien schuiven. Nog geen abonnement? Mocht u in de buurt van de Denneweg zijn, wij hebben een aantal exemplaren in de winkel liggen!

1 reacties:

Jullie kunnen wel een kiosk worden. Al die magazines.. :)

Een reactie posten