Volg ons via RSS

Rivièra volgens ScabalHet jasje is een eenzame linnen variant van Scabal, je weet wel die wever die met Dali op de zee voer. In toepasselijk zalmkleurtje, want dat zwemt in honderdtallen in diezelfde zee.

De ruit is een verhaal apart, de twee buitenste verticale banen zijn zoals je zalm tegen kan komen in een goed restaurant aan de Denneweg; fel roze, terwijl tussen die verticale banen een zacht oranje baan loopt; een beetje zoals de zalm van John West uit een blikje; lekker, maar nét niet roze.

Dan de horizontale banen, die in de hoofdmoot zeer lichtblauw zijn. Het is twee keer kijken, maar de baan die daar weer tussen ligt, is van een lichtgroene variant, als het alg diep in koraalriffen.

Oh, en dan zou ik toch bijna de bijna ontlastend, donkere, bruine streepjes vergeten, die her en der over dit levendige kleurpallet verspreid zijn.De broek is een mix van katoen, linnen en zijde maar toch flinterdun. Hier hebben wij nog zo'n 10 meter van op de rol, en is natuurlijk ook geschikt om een jasje van te maken!

0 reacties:

Een reactie posten