Volg ons via RSS

Welkom Bateman Ogden, dit is CancliniEind vorige week kregen wij een leuke stapel bunches binnen van een voor ons nieuwe wever: Bateman Ogden. Deze hardcore Engelse wever voert naast een aantal uitstekende bunches voor zakelijk correcte pakken ook wat spannendere wevingen als de panama. Deze stoffen tellen een gewicht van 280 gram, maar door de zeer open weving is dit uitermate geschikt om in hoogzomer toch in tweedelig op kantoor te verschijnen.Met zo'n 350 nieuwe stoffen hebben wij onze collectie weer mooi uitgebreid. Het mooie voor u? De stoffen uit al deze Bateman Ogden bunches zijn scherp geprijsd:

- Tweedelig pak: 999 euro
- Jasje: 739 euro
- Broek: 379 euro
- Vest: 269 euro

In de bunch Yorkdale zitten 90 dessins van puur wol, terwijl de Westminster II zo'n 80 rustige dessins telt, beide met een gewicht van 370 tot 400 gram.

De Eclipse bevat vooral de meer fancy stoffen, met een groot aanbod houndstooth in verschillende kleuren:De Glenhunt is de bunch voor de winter, met zeer fraaie winterstoffen, met wat visgraat tweeds en gun clubs. Met een gewicht van 500 gram is dit prima voor jasjes, maar ook overcoats.Om u kennis te laten maken met de Bateman Ogden stoffen bieden wij er de komende maand (t/m 30 juni 2010) een gratis maathemd uit het Canclini-boek bij aan. Met een keuze uit bijna 1.000 stoffen gaat u daar met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een bijpassend hemd bij vinden! Zoals bekend vertegenwoordigen deze hemden een waarden van 159 euro, mooi in-the-pocket houden dus!

Mogen wij u begroeten? ;-)

2 reacties:

Echt ontzettend mooie stoffen. Dat gaat nog wat worden!

Dat is een mooie toevoeging aan de collectie, gents! En met daarbij nog een hele goede actie ook. Jullie maken het wel heel aantrekkelijk, goed bezig!

Een reactie posten