Volg ons via RSS

Alfred Sargent; Shoemakers by natureIn 1899 begon Alfred Sargent zijn inmiddels beroemde schoenmakerij. Het schoenmakersvak zat op dat moment al ruim zeventig jaar in de familie. Het openen van een eigen werkplaats was slechts een formaliteit. Het pand dat in 1915 werd betrokken is tot op de dag van vandaag het epicentrum van het bedrijf. Over geschiedenis gesproken!

Aanstaande oktober lanceren zij, middels een trunk show bij het fameuze New Yorkse Leffot, de nieuwste lijn genaamd Exclusive. Deze lijn is volledig beschikbaar als MTO, ofwel Made-To-Order. U bepaalt dus zelf uit welke kleur(en) leer of suede de schoen vervaardigt wordt en of u opties als een medaillon op de neus wenst te hebben.Boven de Exclusive-lijn, en dus ook made-to-order, voert Alfred Sargent ook nog de Handgrade-lijn, waarbij het mogelijk is om zelf een leest te kiezen, naar gelang uw wens. Een paar schoenen van de Handgrade-lijn komt in een luxe opbergdoos, met stoftassen en schoenpoets, om er zeker van te zijn dat de gewenste kleur goed onderhouden kan worden.

Naast al het MTO-geweld voeren zij ook nog een Town & Country-lijn, met dubbele leren zolen, of zelfs de rubber variant hiervan, geschikt voor het ruigere buitenleven.

Neemt u eens een kijkje op de website van Alfred Sargent, en voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Chay Cooper.

1 reacties:

Erg gaaf dat jullie dit hebben weten te realiseren! Was al erg benieuwd naar dit merk!

Een reactie posten