Volg ons via RSS

Neuszaken: Acqua di Parma actieWe hebben het al eerder aangekondigd; vanaf 1 november bieden wij u een maand lang 10 procent korting aan op alle producten van Acqua di Parma! Dit alles staat in het teken van de nieuwste herengeur; de Essenza. Deze geur is een ode aan de originele geur uit de Colonia-lijn (al in 1916 geintroduceerd), en is met ingredienten als roos, jasmijn, witte musk, en vetiver, zeer elegant. In stijlvol zwart en wit wordt de geur in zowel 50 ml of 100 ml verpakt.

Gedurende de gehele maand november kunt u met de kortingscode 'vanita' (allemaal kleine letters) in de webshop van onze huisparfumist Celeste de Essenza bestellen. Zo doet de 50 ml geen 72 euro maar 64,80, terwijl de 100 ml-variant geen 100 maar slechts 90 euro! Echter zijn ook alle andere producten van Acqua di Parma én Blu Mediterraneo in de ramsh!

Maar ook het badkamerkastje kan weer gevuld worden met de huidverzorging van Acqua di Parma, of wat te denken van één van de damesgeuren? Een uitgelezen kans om alvast een kerstcadeau in te slaan!

Kom maar naar beneden en sla uw slag!

1 reacties:

Fantastische geur. Kan iedereen aanmoedigen de Essenza aan te schaffen.

Een reactie posten