Volg ons via RSS

Neuszaken: Creed én Marvis actieDe feestelijke maand december vraagt ook om een speciale actie. Afgelopen maand hebben wij de complete lijn van Acqua di Parma aangeboden met 10% korting, deze maand is het de beurt aan Creed en Marvis.

Twee merken denkt u? Jazeker, Creed verzorgt de geuren voor u deze maand, terwijl Marvis de tanden onderhoudt. Bij aankoop van een product van Creed, krijgt u er een Marvis-tube gratis bij!

Met Creed heeft u maar liefst de keuze uit 56 producten, van de klassieker Irish Tweed tot de Original Vetiver. Ook de damesgeuren zijn weer goed vertegenwoordigt, alsook de douche- en badproducten.

Marvis geeft u de mogelijkheid om tussen vijf verschillende smaken te kiezen, van Whitening Mint tot Jasmin Mint

Uiteraard weer mogelijk gemaakt door onze huisparfurmerie Celeste!

Bij bestelling van uw Creed product(en) voegt u de gewenste Marvis tandpasta toe aan uw mandje en vult u de kortingscode 'vanita' (allemaal kleine letters) in. Uw mag natuurlijk ook gewoon de winkel van Celeste aan de Frederikstraat 963 bezoeken en eerst uitgebreid rondneuzen, de korting geldt namelijk ook in de winkel. U dient enkel te vermelden dat u voor de Vanità-actie komt.

1 reacties:

Leuk mannen! Mijn Himalaya is op, dus komt goed uit! ;-)Mikey Fuoco

Een reactie posten