Volg ons via RSS

Gents will be boys.In het kader van een heuse Gentlemen's Club gaan wij in het vervolg vaker interessante, sportieve, ontspannende en/of leerzame uitstapjes organiseren. Denkt u bijvoorbeeld alvast aan kleiduivenschieten, bezoeken van een wever, en wat al niet meer. Tijd om de eerste avond te gaan plannen!

Piepende banden, opjagende motortemperatuur, en de geur van benzine. Afgelopen dinsdag hebben wij dit weer kunnen ervaren. In de karts van Van Der Ende karting te Poeldijk hebben we wat rondes afgelegd, en het leek ons een goed idee om dit te herhalen met een grotere groep van onze klanten.Bij deze stellen wij voor om op maandagavond 21 maart de eerste kartavond te organiseren. De winkel sluit uiteraard om 18:00 uur, dus rond die tijd verzamelen we op de Denneweg. Onder het genot van een koffie of thee bespreken we de avond even en rijden we richting Poeldijk, een kwartiertje vanaf de winkel.

Drie heats van tien minuten om te bepalen wie zich mag kronen als snelste, en uiteraard doen we een drankje na. U wilt wel eens laten zien wie de snelste is? Aanmelden kan via info@vanita.nl, maar wees er snel bij, minimaal 12 en maximaal 20 personen kunnen mee!

0 reacties:

Een reactie posten