Volg ons via RSS

Uitgelicht; Scabal's linnen

Met de zomer voor de deur gaan we langzaam aan linnen denken. Jasjes, broeken, pakken en hemden. De linnen doeken van Canclini komen later deze maand aan bod, maar eerst laten we zien wat Scabal in de selectie heeft deze zomer.

En dat is niet bepaald karig te noemen. In Brussel zagen ze, na een vroege en strenge winter, de zomer al vlug naderen. Reden genoeg om de mooiste linnens te weven. De doeken komen in gewichten van 200 tot 260 gram, en natuurlijk zijn de meeste kleuren vertegenwoordigt.Pure Linen, de naam van de eerste bunch mag voor zich spreken; hier vindt u enkel en alleen 100 procent linnen. Van zandkleurige pasteltinten tot een diepe bordeauxrood of legergroen. Terwijl roze, oranje, grijs en verschillende tinten blauw het aanbod verder aanvullen.

Ook de Vintage Linen zijn nieuw dit seizoen, en met slechts tien dessins geen heel grote bunch. Desalniettemin zijn deze stoffen erg fraai, met allen een lichte fading om de vintage look te benaderen. Een linnen jasje uit deze bunch kost u 849,-

Over de andere bunch, de St. Tropez later meer!

0 reacties:

Een reactie posten