Volg ons via RSS

Support Your Local; Spoiled Rotterdam


Eind maart waren wij aanwezig bij de officieele opening van Spoiled in Rotterdam, en wat een opening dat het was! Gelegen aan de Oude Binnenweg 122, bestrijkt de concept store maar liefst twee verdiepingen. De winkel kent verschillende hoeken ingericht voor de meest uiteenlopende merken, van Levi's Vintage tot het Londense Folk, en van Velour tot schoenen van Sanders.

Maar het gaat verder dan enkel kleding en schoenen, denk aan tassen, accessoires, en sieraden. Ook het Japanse merk Haversack wordt door Spoiled aan de man gebracht, houd ook dit zeker in de gaten!


Wijnen en bier van Vedett vloeiden rijkelijk, terwijl alle gasten vermaakt werden door de DJ's handtekening op de platen. De opkomst was uitstekend. Een duidelijk gevolg van de groeiende trend; veel aandacht voor goed passende kleding én met oog voor detail. Of het nu om een volledig unconstructed jasje uit tweed of een babyblauwe chino gaat. We like!


De vestiging in Amsterdam draait al een aantal jaren en heeft een serieuze naam opgebouwd. Altijd up-to-date, de laatste trends, de nieuwste en opkomende merken en de fraaiste producten. Rotterdam loopt hier nu al warm voor. Wij wensen de gents van Spoiled veel succes!

0 reacties:

Een reactie posten