Volg ons via RSS

Shirtstoffen door Acorn

Nieuwe stoffen, wij kunnen er niet genoeg van krijgen! En dit delen we natuurlijk graag met u, zodat uw keuze voor een nieuwe stof, of dit nu voor een pak, een jasje of een hemd is, altijd aanwezig is.

Wat wij in de winkel nog misten waren Britse stoffen, oerdegelijke Britse stoffen. En die hebben wij inmiddels gevonden, via Acorn. In twee boeken zitten zeer uiteenlopende stoffen, qua weving, kleur, en patroon.


Uiteraard zijn de standaard gestreepte stoffen aanwezig, zoals hieronder.


Maar zoals u weet zijn Britten vrij excentriek als het op overhemden aan komt. Een palet aan felle kleuren of juist ruiten in allerlei formaten laten zij niet in de kast liggen, maar worden gedragen onder elke combinatie.
Wat te denken van deze Regent-serie. Met de multi-colour ruiten en strepen is het gewaagd, maar zeer verfrissend!


Wat kunt u nog meer verwachten wanneer u door dit boek bladert? Vooral veel strepen zoals te zien is, maar verrassend ligt de grondkleur niet bij wit, maar juist bij blauw. Kom gerust weer eens langs, en blader door deze nieuwe stoffen. Er zitten ook veel stoffen bij voor aankomende winter, met dat juiste randje vintage er omheen, maar die bewaren we voor in augustus!

2 reacties:

Zijn de prijzen identiek aan de Canclini stoffen?

Voor maathemden gemaakt van deze Acorn stoffen gelden andere prijzen, te weten tussen de 199 en 469 euro.

Een reactie posten