Volg ons via RSS

Zonnige actie: linnens!


Het zonnetje daagt ons weer uit; wel of geen jasje, een polo-camicia of nog even een gewoon hemd, dunne kousen of toch al kousloos in de loafers. Desalniettemin mag het linnen weer de garderobekast uit.

En alles kan in linnen, of het nu een pak, een broek of jasje is, een polo-camicia of een hemd. En de wevers hebben allemaal hun nieuwe linnen-collectie bij ons klaargelegd. Scabal bracht ons al de Pure Linen's en de Vintage Linen's. Holland & Sherry bracht afgelopen week de nieuwe bunch, genaamd South Pacific; pure linen. Mooie linnens, met name veel visgraten, die bij de andere wevers nog ontbraken.


En natuurlijk Canclini, waar de linnens een uitbreiding hebben gekregen. Naast alle vele kleuren van het afgelopen jaar, zijn de pasteltinten dit jaar enorm gewild.


Voor wie het net even te kreukelig oogt, heeft de stofleverancier ook een blend van linnen met katoen, 30 om 70 procent om precies te zijn. Hierdoor krijgt een hemd wel de typische linnen-look, maar kreukt beduidend minder. In deze blend komen ook een hoop gestreepte stoffen, zeer zeker de moeite waard om eens te bekijken. Dit alles kan nog altijd online.


Maar wat nu? Wat gaan we doen met al die keuzes? We gaan het in ieder geval nóg aantrekkelijker voor u maken, vanaf Bevrijdingsdag tot aan het eind van de maand zullen wij 20 procent korting aanbieden op alles wat maar kreukt!

0 reacties:

Een reactie posten