Volg ons via RSS

Leestafel: De Volkskrant & OurBubble


De Volkskrant, horen wij u denken. jawel, dé Volkskrant. Vandaag (9 juni) staan namelijk de heren van OurBubble.nl fier in de bijlage. OurBubble is een style blog die wordt gevuld door Camiel en Robbert, twee sneakerfanaten van het eerste uur.


De krant heeft de heren gevraagd om een aantal producten uit te lichten die voor hun zeer belangrijk zijn om in het bezit te hebben, zeker voor de moderne man die met fashion en lifestyle bezig is. Zo hebben ze een absolute klassieker gekozen; de oxford cloth shirt, en dan eentje van Gitman Vintage. Maar de saddle shoe van Mark McNairy kun je verder ook niet missen in het schoenenrek.

Hulde voor de overige producten, maar die mag u zelf opzoeken in de krant (pag. V21), maar we pikken er nog eentje tussenuit; de Nederlandse uitgave van Take Ivy staat erbij. U weet wel, die stijlbijbel uit de jaren zestig, tegenwoordig gewoon in het Nederlands door de samenwerking tussen Parvenu en Vanità.Haal vandaag nog de Volkskrant en lees wat de heren allemaal te melden hebben, en profiteer van de gratis tips! Googlen naar de producten hoeft niet meer, alles is op OurBubble te vinden.

Voorwaarts heren!

0 reacties:

Een reactie posten