Volg ons via RSS

Support Your Local; ÉÉN Amsterdam


Een postsorteertafel, een slagerstafel, een paardenhuid met de Amerikaanse vlag en de contouren van handpistolen daarop gespoten. Dit zijn slechts enkele kenmerken van de aankleding op de Cornelis Schuytstraat nummer 19. De deur biedt je toegang tot ÉÉN, of ONE, want internationaal krijgt de winkel ook genoeg aandacht.


Eenmaal binnen vallen de muren en de inrichting op, dit is niet nog eens zo'n winkel. Maar het aanbod spreekt nog meer aan, van schoenen tot shirts, van jasjes tot riemen, en van moneyclips tot zonnebrillen; hier kun je voor een complete outfit terecht.


Het is een samensmelting van zeer uiteenlopende merken, die heel goed bij elkaar passen. Je kunt zien dat er over het aanbod nagedacht is. Schoenen van Filling Pieces, Mark McNairy, en Yuketen, in de vorm van bootschoenen, desert boots en full brogues. Shirts van Grifoni, Gitman Bros Vintage, en B.D. Baggies. En om nog maar eens iets te noemen biedt ÉÉN jassen van Barbour en tassen van Travelteq.


Uiteraard hebben wij hiermee slechts een greep uit het assortiment benoemd, niets is beter om zelf een kijkje te gaan nemen. Contactgegevens en openingstijden kunt u op de website vinden.

0 reacties:

Een reactie posten