Volg ons via RSS

Varsity jacket; first time out


Afgelopen week kwam Ché weer eens langs de winkel. Ché blogt er leuk op los via image4men, en zo nu en dan hebben wij het voorrecht om voor de camera te mogen staan. Het fijne is dat Ché heel goed weet wat hij doet, en zo hebben we meestal snel een gave, scherpe foto, die ook nog eens de strekking van het verhaal kan dekken.

Ook voor deze foto hebben we weer een verhaal. Dit is namelijk een van de eerste keren dat de varsity jackets van ons project gedragen werd. Even zien hoe de pasvorm is, hoe de stof zich houdt, en vooral hoe de jas aanvoelt.

Zoals u ziet zijn de letters en rugnummers nog niet op de jas geborduurd, daar wordt momenteel erg druk aan gewerkt, maar daarover later meer.


De onderste foto laat zien hoe het hele verhaal begonnen is; Ché kwam aanzetten met een varsity jacket van Franklin Marshall in een mooie fit. Mike moest er ook eentje hebben, zeker omdat het goed bij de hele Ivy League-stijl paste. Niet veel later lag het plan op tafel om op maat en uit 100 procent natuurlijke materialen gemaakte varsity jackets te maken.

0 reacties:

Een reactie posten