Volg ons via RSS

Verjaardag: Alexander van Bellekom


We hebben weer een goede reden om de champagne te laten vloeien; Alexander verjaart vandaag voor de 27e keer! Altijd weer een mooi teken, want rond z'n verjaardag schijnt het zonnetje altijd iets feller, heeft het kwik geen hoogtevrees meer, en gaan de dames weer bloter over straat. Het betekent ook dat Vanità inmiddels langer dan anderhalf jaar uw vaste plek is voor al het maatwerk, advies, en vermaakwerk.

Dit was niet mogelijk geweest zonder de inspanning, het talent en doorzettingsvermogen van de ene helft van de Haagsche kleermakers (teler voor de incrowd), de gentleman die de meest populaire blauwe stof voor een pak ontdekte, uw vaste model van The Sartorialist of Scott Schuman, en groot liefhebber van appeltjes en dan het liefst eentje met een hap eruit, is vandaag de gehele dag te feliciteren in de winkel. Koffie, thee, water, en alcoholische vloeistoffen staan voor u klaar. Cadeaus, bloemen en kaarten mogen naar het vaste adres, de Denneweg 75, of laat een digitale felicitatie achter; hier of op Twitter.

Rond 1800 uur bonjouren wij u dringend, doch zeer vriendelijk de winkel uit, want ook de kleermakers moeten eten. Oh, en laat hem vooral niet weten dat hij nu wel erg dicht bij de 30 komt, hij heeft inmiddels een voorsprong die ik niet meer in kan halen. ;)

Congrats broeder, dat je op zo'n leeftijd nog maar vaak mijn pc kunt repareren!

Cadeautip; een Macbook Air.

0 reacties:

Een reactie posten