Volg ons via RSS

Inspiratie I; Beige jasje

Inspiratie kan via vele wegen bij ons (en dan doelen wij ook op onze klanten) terecht komen. Inmiddels is er geen persoon die nog kan zeggen dat hij niet beïnvloed wordt door het internet; alle menswear blogs en websites. Natuurlijk is nog steeds de allerbekendste The Sartorialist, van Scott Schuman.

Ook onderstaande foto komt van z'n blog, en al van tijden terug, oktober 2008 om precies te zijn. De beste man draagt een zeer fijn ogend jasje, beige en een mooie herringbone-weving. Persoonlijk zijn wij niet een groot fan van de hacking pockets, mede door het vertekende beeld dat deze zakken geven, maar dat is nog altijd het grootste voordeel van maatwerk; niet alleen de stof en de pasvorm kunnen bepaald worden, ook alle opties.


Zoals u kunt zien is dit jasje een zogenaamd buitenjasje, de stormkraag en de lange(re) mouwen 'verraden' dat. Onze klant heeft voor een Scabal stof gekozen om een soortgelijk jasje te maken. De beige visgraat komt uit de Colorado-bunch, vol met mooie, zachte katoentjes.Gebruikelijk, ziet u over een aantal weken het resultaat hier op het blog!

0 reacties:

Een reactie posten