Volg ons via RSS

Jubileum; 200 posts, een overzicht

Het is zover; dit is onze 200ste post op het blog! Leest u even met ons mee terug?

We hebben namelijk over een groot aantal dingen geschreven. Van ons allereerste pak, en nog eens een double breasted variant ook, tot allerlei zakelijk correcte pakken. Van de basisbenodigdheden voor elke garderobe, tot tweed jasjes in alle verschillende uitvoeringen.

Maathemden, daar hebben we er in de afgelopen anderhalf jaar tijd steeds meer en meer van mogen maken, in alle kleuren maar vooral wit en blauw. Maar u koos ook vaak voor opvallende, zeldzame of juist ingetogen kleuren, wevingen en patronen.

Natuurlijk kwam afgelopen zomer de al dan niet linnen polo-camicia weer ruimschoots aan bod, net zoals de zomer daarvoor.

Linnen jasjes voor de jaarlijkse trek richting Zuid-Frankrijk, en niemand kon om de denimhemden heen, of wat te denken van de varsity jackets en het boek Take Ivy.

Nu we het toch over denim hebben, wat te denken van de ongewassen denim jasjes, waar we in september nog even dunnetjes op terug komen. En natuurlijk ons zeer bescheiden stukje over het bleken, wassen en faden van denim.

Ook onze rubrieken Inspiratie, Leestafel, en Tailoring zijn er altijd bijgebleven, voor die dagelijkse afwisseling.

Op naar de volgende 200 posts, bedankt voor het meelezen!

0 reacties:

Een reactie posten