Volg ons via RSS

Men of the Cloth, een film over Italiaanse meesterkleermakers

Vicki Vasilopoulos is een Grieks/Amerikaanse journaliste met publicaties in o.a. The New York Times en Esquire en heeft een lange geschiedenis in de fashionwereld. Men of the Cloth is haar regiedebuut.

Men of the Cloth is een film over Italiaanse meesterkleermakers. Mannen van de oude stempel die het vak op de traditionele manier hebben geleerd. We ontmoeten deze kleermakers in hun ateliers, zowel in Italië als in Amerika waar veel Italiaanse kleermakers hun heil zochten. Ze laten ons zien hoe ze hun producten maken, wat er bij komt kijken maar bovenal hoe ze ondanks hun hoge leeftijd de energie kunnen opbrengen om door te blijven gaan. Pure passie!

En oud zijn ze, één van hen is de 90 jaar oude Joe Centofanti die recentelijk een leerling heeft aangenomen om zijn kennis over te dragen, hij wil zijn passie doorgeven aan een nieuwe generatie kleermakers.

Deze film komt geheel tot stand middels giften en sponsoring. Het heeft vele jaren gekost om de film te maken en het project is inmiddels bij de laatste fase aangekomen, het monteren. Daarvoor heeft Vicki nog wat extra ondersteuning nodig. Voor dit doel is een pagina opgezet om de benodigde fondsen bij elkaar te krijgen. Wij dragen dit project een zeer warm hart toe en hebben onze financiële bijdrage al gestort. Laat u verrassen en verwarmen door de onderstaande trailer maar laat u vooral overhalen ook een (bescheiden) bijdrage te leveren aan het verschijnen van deze film. Geef!

0 reacties:

Een reactie posten