Volg ons via RSS

Varsity Jacket Release Drink


Volgende week vrijdag, 19 augustus 2011 vanaf 1700 uur. Vanità, de kleermakers van Den Haag, aan de Denneweg nummer 75. Koude drankjes staan klaar, en worden feestelijk geheven vanwege de release van de tailormade varsity jackets!

Het heeft allemaal even mogen duren, maar we wilden absoluut nergens op tekort schieten. Nu presenteren wij u met alle enthousiasme de op maat gemaakte, volledig uit natuurlijke producten opgewerkte, en gepersonaliseerde varsity jackets.

Zoals u misschien al heeft meegekregen zijn alle jackets uit deze eerste serie reeds uitverkocht. Positieve kant van dat verhaal; bij voldoende interesse en reserveringen doen wij nogmaals een serie! Wederom met de Scabal katoenen voor de body en mouwen, de Merino-wollen ribbings en echte pakvoeringen.

Vanaf 1700 uur bent u van harte welkom, de hapjes en drankjes staan klaar. Wanneer iedereen binnen is heffen we het glas op dit project. In de tussentijd vermaken we u met de gebruikelijke praatjes, kunt u nogmaals Take Ivy inzien en een eigen exemplaar bemachtigen.

Vertrouw er ook maar op dat we nog een speciale primeur voor u hebben, in het kader van de varsity jackets. Maar daarvoor moet u er toch gewoon echt bij zijn, graag even een RSVP naar rsvp@vanita.nl en graag tot dan!

0 reacties:

Een reactie posten