Volg ons via RSS

Video; Varsity jacket release drink

Alstublieft, maak kennis met, en geniet van de filmkunsten van Notoire. Hij heeft de borrel van 19 augustus prachtig vastgelegd om dit side project tot een mooi einde te brengen.De opkomst was goed, mensen vanuit Amsterdam en Rotterdam, maar ook van ver daarbuiten hebben de mensen de winkel kunnen vinden. Onze dank hiervoor!

Voor verslag van de avond kunt u altijd even bij de betere bloggers kijken, en dan hebben we het natuurlijk over Selectionneurs en OurBubble. Sowieso twee goede bronnen als u altijd op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van herenkleding, accessoires, winkels en boetieks, en achtergrondinformatie. Maak gebruik van de RSS-feed van beide sites!

Vanuit Rotterdam hadden wij het team van Style Syndicate op bezoek, houd ze in de gaten want zij brengen onder andere Bailey hoeden en Lavenham jassen naar Nederland.

Als laatste, in de overigens willekeurige volgorde maakten wij kennis met de designer achter A.N.T. Ook daarover later meer.

PS: We blijven natuurlijk altijd bezig met de core; pakken en hemden op maat. Maar mocht u nu toch wel erg in de verleiding komen om ook een varsity jacket op maat te laten maken, we doen een tweede serie bij voldoende aanmeldingen. Neem contact op met ons via de mail of telefoon!

0 reacties:

Een reactie posten