Volg ons via RSS

Inspiratie V; Jermyn Street, London

Savile Row, iedereen heeft de naam weleens voorbij horen komen. Wanneer je over kleermakers begint, komen de meeste direct op die wereldberoemde straat in London City uit, en dat is niet gek. Achter elk huisnummer schuilt of schuilde een kleermaker, soms al langer dan 100 jaar.

Maar het mooiste van London is nog dat andere straatjes zo hun eigen specialisten herbergen. Zoals Jermyn Street, niet ver van Savile Row af. Naast sigarenwinkels, een theater, en haarsnijders is de straat vooral gevuld met shirtmakers, zoals je ze eigenlijk alleen in London tegenkomt. Thomas Pink, Turnbull & Asser, T.M. Levin zijn de bekende namen, maar ook Charles Tyrwhitt en Duchamp London hebben hun onderkomen aan Jermyn Street.

En zo blijft het voor ons ook een mooi iets wanneer wij hemden van de hand van deze shirtmakers tegenkomen. Zoals hieronder, een exemplaar van Charles Tyrwhitt, T.M. Levin en Thomas Pink. Deze hemden heeft onze klant al wat jaren met veel plezier gedragen, maar nu is het tijd voor een beetje vermaakwerk, opdat de hemden nóg wat jaren met plezier gedragen worden.

En onthoud, wanneer u weer in London bent, loop eens op uw gemak door Jermyn Street heen.0 reacties:

Een reactie posten