Volg ons via RSS

The times they are a-changin'

Come writers and critics
Who prophesize with your pen
And keep your eyes wide
The chance won't come again
And don't speak too soon
For the wheel's still in spin
And there's no tellin' who
That it's namin'.
For the loser now
Will be later to win
For the times they are a-changin'

-Bob Dylan

Vandaag is weer zo'n dag der dagen, Vanità bestaat inmiddels twee jaar! Het waren twee bewogen jaren. We kregen er verschillende collega's bij in de buurt, waarvan sommige inmiddels de aftocht alweer hebben geblazen ;-). We mochten bijna eindeloze rijen pakken, jasjes, broeken en natuurlijk overhemden voor u maken. De projecten Take Ivy en de Varsity Jackets zijn in goede smaak gevallen en trokken mensen naar de winkel die eerder niet direct aan maatwerk dachten. Weer een aantal verslaafden bij! Daarvoor zijn we dankbaar, dankbaar voor het vertrouwen dat u in ons en onze producten heeft maar bovenal waarderen we uw bezoek, ook als het enkel voor een kopje koffie en wat filosoferen is.

Ondanks dat de economische tegenwind op dit moment guurder waait dan ooit blijven we optimistisch, er staan veel leuke projecten op stapel en Vanità wordt meer dan ooit een moderne kleermakerij. We mochten het afgelopen jaar vele successen boeken en prachtige kritieken oogsten. Yvo van Regteren Altena schreef het nawoord van de Nederlandse uitgave van Take Ivy en bezocht onze winkel. In zijn enthousiasme schreef hij een prachtig stukje in de Quote van Juli 2011. Vele andere blogs hebben inmiddels lovend over ons geschreven, waarvoor wij hen uiteraard zeer erkentelijk zijn.

Qua overhemden hebben we wederom laten zien dé shirtmakers bij uitstek te zijn. De polo camicia brachten we enkele jaren geleden weer terug in het maatwerk, en dat hebben we geweten. Ieder zichzelf respecterend merk heeft op dit moment een polo camicia in de collectie. Uiteraard bieden wij dit product nog steeds op maat aan, beschikbaar in ongeveer 3.000 verschillende stoffen, voor zomer én winter.
Voor de allerkleinste onder ons mochten we wederom een aantal mooie hemdjes op maat maken, jong geleerd is oud gedaan. Voor ons iedere keer weer een ontroerende uitdaging. Wilt u het resultaat nog eens zien?
Denim hemden waren ook een groot succes, in vele verschillende uitvoeringen hebben we ze al mogen maken. Met borstzakjes of zonder, met contrasterend stiksel of juist plain en natuurlijk vaak met de gevierde parelmoeren drukknopen.

Rest Vanità niets anders dan vol gas door te gaan en u te blijven verrassen met mooie producten en een goede pasvorm. Op naar het volgende jubileum. Hartelijk dank voor uw vertrouwen en graag tot snel in de winkel!

P.S. Blijf het blog in de gaten houden voor stimulerende aanbiedingen om deze gure maand door te komen.

2 reacties:

Gefeliciteerd heren! Ga zo door!

Leuk, wervend, inspirerend, positief, onderscheidend, vertrouwen(d), visie.

Een reactie posten