Volg ons via RSS

Flanel, katoen voor wie van wollig houdt

Winterse temperaturen en guur weer zorgen altijd voor een verandering in de garderobe. Alleen daarom houden we al van de winter. Andere stoffen, structuren en meer lagen. Alles om warm en behaaglijk te blijven. Onze jasjes en broeken gemaakt van tweed en moleskin houden uw bovenlijf warm maar wat te doen met 't hemd? Natuurlijk zijn tattersal-hemden een goede keuze maar soms mag het nét iets wolliger zijn terwijl het toch katoen blijft. Flanel is dan een goede optie.


De Italiaanse wever Canclini brengt ons een fraaie selectie stoffen van 100% katoen maar net iets voller dan glad geweven stoffen. U zag deze natuurlijk al eerder voorbij komen op het blog. De lichtblauwe is naast de huisfavoriet ook bij klanten zeer gewild. Ter inspiratie weer enkele voorbeelden, ook deze hemden zijn 169 euro per stuk en geheel op maat gemaakt.


Zelfs de zomerse klassieker de polo-camicia moet aan het geweld geloven. We hebben al verschillende polo's van flanel gemaakt, prachtig voor onder een casual jasje of gewoon met een trui.


0 reacties:

Een reactie posten