Volg ons via RSS

Simonnot Godard, weer in de collectie


Al sinds geruime tijd voeren we de mooiste pochetten van het vermaarde Simonnot Godard in onze collectie. Echter waren we vanwege uw enthousiasme al snel door het grootste deel van onze collectie heen! Keer op keer beloofde Benjamin Simonnot ons kleine landje aan te doen en onze bestelling op te nemen. Nieuwe collecties en andere reizen hielden hem echter bij ons vandaan. Maar niet getreurd, als de berg niet naar Mohammed komt, zal Mohammed naar de berg moeten gaan.

Tijdens de laatste Pitti Uomo in Firenze bezochten wij Benjamin in de lobby van zijn hotel. Tot onze verbazing en verblijding was de collectie deels aangevuld met nieuwe stukken maar bovenal waren alle prachtige klassieke stukken behouden en nog mooier gemaakt.

We hebben er behoorlijk wat ingekocht, te veel om hier allemaal af te beelden. Maar we hebben een selectie gemaakt, de rest kunt u het beste live komen bekijken.
Een rijke keuze aan witte pochetten mag natuurlijk niet ontbreken. Van volledig effen tot magnifiek ingeweven fleur-de-lis.Daarnaast ook veel kleur en goede basics, veelal in donkerblauw. Echter met een speciaal effect zodat de kleur veranderd naar gelang de kijkhoek veranderd. Een deel van de gekleurde collectie kunt u later op deze dag in een blogpost verwachten of natuurlijk gewoon zelf komen bekijken. De koffie staat klaar!


0 reacties:

Een reactie posten