Volg ons via RSS

Vanità x Quality-Shop.nl


Het is even stil geweest op ons blog, maar daar komt verandering in. Uiteraard hebben we de afgelopen tijd niet stilgezeten. Blijft u de komende dagen het blog scherp in de gaten houden!

Met gepaste trots presenteren we het eerste wapenfeit van de radiostilte; een vergaande samenwerking met Quality-Shop.nl. Velen van u hebben daar tijdens de trunk show van Alfred Sargent al kennis mee mogen maken, als u ze natuurlijk niet überhaupt al kende van het geweldige aanbod.

Quality-Shop.nl is Neerlands grootste online verkoper van schoenonderhoudsproducten en gerelateerde producten. Achter deze site schuilt ondernemer, schoenfetishist en trouwe klant Cyrille Wilhelmus. Al op jonge leeftijd begon hij zijn eigen bedrijf en heeft dat inmiddels weten uit te bouwen tot dé hotspot in zijn vakgebied. Na de samenwerking tijdens de trunk show ontstond de behoefte om een meer permanente brick and mortar showroom en verkooppunt te hebben. Met deze samenwerking is daar gestalte aan gegeven, wij zijn vereerd dat we zijn eerste verkooppunt mogen zijn.


Vanaf heden zijn veel van de schoenonderhoudsproducten bij uw favoriete kleermaker aan de Denneweg te verkrijgen. We voeren de volledige Medaille d'Or lijn van poets en paté, natuurlijk met de nodige borstels en poetsdoeken. Ook voor het onderhoud aan uw suede-schoenen kunt u bij ons terecht met een grote selectie Renovateur en borstels. Prijzen zijn hetzelfde als in de webshop, maar natuurlijk zonder de verzendkosten ;-) Binnenkort meer informatie over de andere producten die we voeren en die we binnenkort nog gaan toevoegen.1 reacties:

Goed bezig uitbreiding assortiment! Ligt in lijn met het maatwerkconcept Vanita.

Een reactie posten