Volg ons via RSS

Zomerstoffen: Linnen & Katoen

Eindelijk is het dan zo ver, de lente doet van zich spreken! Vrijwel direct na het officiële begin van de lente begon ook het mooie weer, daar hebben we lang op moeten wachten. Dat betekent echter ook dat we een behoorlijke toename zien in de vraag naar zomerstoffen. Enkele seizoenspioniers hadden diep in de winter hun bestellingen voor het mooie weer al geplaatst. In deze blogpost speciaal aandacht voor linnen en katoen.

Linnen is veel beter draagbaar dan de meeste mensen wellicht denken. Het kreukelt natuurlijk, maar dat is juist de charme van linnen, het jasje of pak levert daardoor een stukje formaliteit in maar wint dat terug door de drager toch een geklede uitstraling te geven. Voor mensen die linnen toch te veel vinden kreukelen zijn blends met mohair beschikbaar of zelfs puur katoen zoals het jasje hieronder.
We hebben een zeer ruime selectie linnen, linnen blends, katoen en andere casual stoffen voor uw garderobe. We hebben er speciaal twee bunches van Holland & Sherry uitgelicht maar natuurlijk hebben we ook een goede selectie van Harrisons of Edinburgh, Dormeuil en Scabal.

Let u in het bijzonder even op de onderste twee jasjes, zaterdag komen ze nogmaals voorbij in een wel zeer bijzondere setting. Wellicht heeft een van onze vaste klanten dit speciale linnen al herkend? Helaas zijn hier geen meters meer van beschikbaar, voor vele special geldt op=op.

0 reacties:

Een reactie posten