Volg ons via RSS

Cashic: Tweedjasjes


Een nieuwe telg aan de Business Basics-boom. U weet wel, onze nieuwste lijn pakken die we half canvas maken in Portugal vanaf 599 euro. Tot op heden maakten we in deze lijn alleen zakelijke pakken. Maar daar komt verandering in! We gaan ook casual jasjes en broeken maken!

Deze nieuwe lijn dopen we Cashic (spreek uit ka-sjiek), een samentreksel van Casual en Chic. We gaan jullie verblijden met prachtige stoffen voor losse jasjes én broeken!

Qua jasjes voeren we een aantal schitterende tweedstoffen, sommige zelfs met een puntje cashmere. Opvallend is dat we dit volgens het beproefde fino pezze concept van Raffaele Caruso doen. Het zijn de laatste meters van de betreffende stof, vaak net genoeg voor één of twee jasjes. Als de stof is uitverkocht, komt deze nimmer terug op voorraad. Werkelijk een uniek stuk dus.

Ander aantrekkelijk voordeel is dat de stoffen wat vriendelijker geprijsd zijn. Dat is natuurlijk weer prettig voor de portemonnee. Cashic-jasjes, uiteraard geheel op maat, zijn beschikbaar voor 549 euro. Op = op! Reserveren kan via email maar een beller is natuurlijk altijd sneller, 070 360 93 94.

Hieronder een selectie uit de verschillende stoffen:0 reacties:

Een reactie posten