Volg ons via RSS

De winter komt er aan: Tweed


Maatwerk bestel je in het verkeerde seizoen. Dat klinkt gek, maar is eigenlijk heel logisch. Wanneer u bij ons een kledingstuk bespreekt en laat maken, duurt het meestal een week of zeven voordat het klaar is. Wanneer u midden in februari nog even dat tweedjasje bestelt waar u al maanden van droomt, is de winter eigenlijk al op z'n retour. Zonde!

Het beste advies is dus; bestel uw wintergarderobe aan het einde van de zomer en uw zomerkleding aan het einde van de winter. Dat maakt september dus een goed moment om u eens te verwarmen met al het moois voor de komende maanden.

Een heel aantal vaste klanten ging u al voor. Zij bestelden in de warme zomermaanden hun tweedjasjes en mochten deze dus al in ontvangt nemen. Hierboven een foto van een zeer geslaagd 1-knoops jasje dat we voor trouwe klant PvG mochten maken. Het betreft een Holland & Sherry tweed van 310 gram. Perfect gewicht om de hele dag door te dragen en heeft een, voor tweed, ongekende soepelheid. Wat kost dat moois? 899 euro voor een jasje.

Hieronder nog wat fotootjes ter inspiratie. Mocht u vragen hebben, dan weet u ons te vinden.
0 reacties:

Een reactie posten