Volg ons via RSS

Black Tie Season is on it's way


De dagen beginnen merkbaar te korten en ook het kwik klimt steeds minder hoog in de thermometer; de winter komt er aan. Naast wat ongemakken kent de winter ook veel voordelen. Denk daarbij aan prachtige tweedjasjes om u warm te houden, maar ook aan uitnodigingen voor feestjes en recepties.

Juist over het laatste wil ik het graag even met u hebben. Het gebeurt ons ieder jaar weer in de eerste weken van december. De vraag of we nog snel even een smoking kunnen maken, omdat er zojuist een uitnodiging met de vermelding Black Tie op de mat viel. Graag voorkomen we dit jaar haastige perikelen of erger, gehuurde smokings...

We hebben een aanzienlijke hoeveelheid meters gekocht van een intens zwarte wol/mohair blend. Voordeel van deze blend is dat hij koel draagt, weinig kreukelt en een mooie glans heeft. De revers werken we af met zijde en de broek met een keurige bies langs de zijnaad. Eigenlijk geheel overbodig om te vermelden, dit alles natuurlijk keurig op maat. Zoals het heurt, voor 699 euro.


0 reacties:

Een reactie posten