Volg ons via RSS

Jubileumactie; Dormeuil suitings


Naast de vele tweedjasjes en losse broeken maken we nog steeds voornamelijk pakken, heel veel pakken. Effen, gestreept of zelfs met een mooie ruit. Omdat we u natuurlijk een mooi presentje willen geven in deze jubileummaand bieden we u twee (2!) overhemden op maat aan bij de aanschaf van een pak van Dormeuil-stof. Oftewel 338 euro aan overhemden, voor nop!

Daarbij kunt u kiezen uit onze populaire Amadeus-stoffen met daarin alle dessins om het hele jaar door te dragen. Indien u echter toe bent aan een winters pak, in een modern 290 grams gewicht, hebben we ook Dormeuil ICE voor u. De prachtigste wollen flannels, soms in blend met mohair voor een klein beetje extra glans.


Voor Dormeuil Amadeus betaalt u de gebruikelijke prijs voor een tweedelig, 1.299 euro. Deze serie bestaat uit een kleine honderd stoffen die het hele jaar door gedragen kunnen worden. Als u een flannel pak uit de Dormeuil ICE serie op het oog hebt dan betaalt u 1.399 euro voor een tweedelig pak. Bij beide pakken maken we geheel kosteloos twee overhemden op maat, ter waarde van 338 euro. Deal?
0 reacties:

Een reactie posten