Volg ons via RSS

Papier, katoen en nu leer!

ju·bi·le·um (hetomeervoud: jubileumsjubilea) feest ter herinnering aan het feit dat iets een rond aantal jaren geleden gebeurd is
Aldus de Van Dale. Jubileren doe je de eerste drie jaar, daarna in principe vanaf vijf jaar en een veelvoud daarvan. Dit jaar voor ons dus voorlopig de laatste keer dat we jubileren. Met vijf jaar mogen we weer.

5 december 2009 was de dag dat het allemaal begon, de opening van onze winkel aan de Denneweg in Den Haag. Wat is er veel veranderd in die tijd. Het aanbod werd groter en ons bedrijfssamenstelling veranderde. De passie voor hoogwaardige maatkleding is echter onveranderd. Dat vieren we natuurlijk graag met u als klant. Want, en we zeggen het ieder jaar, zonder u geen Vanità. Zonder uw ideeën, wensen of dromen geen mooie kleding. Daarvoor willen wij u wederom hartelijk danken, zeker ook voor uw blijvende steun in economisch barre tijden.

Wie verjaart, trakteert. Dat is een goed gebruik. Hieronder twee blogposts welke hopelijk bij u in de smaak vallen. We zien u in ieder geval graag de komende maand bij ons in de winkel om ons leren jubileum samen te vieren!

1 reacties:

Intussen reikt jullie bekendheid al tot diep in België

Een reactie posten