Volg ons via RSS

Let's keep in touch


U weet ons natuurlijk prima te bereiken op de Denneweg. Telefonisch en per email is ook geen probleem. Weet u waar we online allemaal te vinden zijn? En wat u daar kunt bekijken? Het blog kent u volgens mij al ;-)

Vanwege de vele leuke dingen die we regelmatig voorbij zien komen in de winkel, voelen we de behoefte deze met u te delen. Foto's van mooie jasjes en pakken, maar ook van nieuwe stoffen of interessante details. Vaak nét te weinig voor een volledige blogpost, maar zeker interessant genoeg om met u te delen.

Een aantal van u heeft onze Facebook-pagina al "geliked". Zij die ons daar volgen, zien met gepaste regelmaat een klein berichtje of fotootje in hun timeline voorbij komen. Vaak beloont met een "Vind-ik-leuk". Deze waardering stellen we zeer op prijs, het is voor ons als een warme deken. Vindt u onze pagina al leuk? U kunt deze liken door op de knop hieronder te klikken, dat is alles.


Sinds vandaag hebben we ook Tumblr weer opgepakt. Tumblr is een soort collage van foto's en interessante quotes. Niet meer, niet minder. Hierop plaatsen we voortaan alle foto's die leuk en interessant zijn, maar waarmee we u niet te veel willen vermoeien op Facebook. Voor de die-hards, zullen we maar zeggen.

Waar zullen we elkaar ontmoeten?

0 reacties:

Een reactie posten