Volg ons via RSS

The Perfect Blue Jacket

Iedereen is al jaren opzoek naar hét perfecte blauwe jasje. Het jasje dat je draagt op een grijze flannel broek of jeans, dat je even snel aantrekt wanneer een trui te informeel is, waar je prettig mee in de auto of het vliegtuig kunt zitten. Gewoon het perfecte blauwe jasje dus.

Graag laten we u kennis maken met onze visie hierop. We hebben gekozen voor een donkerblauwe tricot-stof. Deze stof is niet geweven, zoals bijna alle stoffen die we gebruiken, maar gebreid. Juist door het gebruik van een zeer fijne breisteek bezit de stof bijzonder veel rek waardoor het jasje aanvoelt als een tweede huid en met u mee rekt. Desondanks is de stof gemaakt van 100% katoen, dus geen synthetische toevoegingen. Doordat de stof is gebreid herstelt, het ook veel makkelijker van kreukels.

Door de constructie van het jasje blijft het perfect z'n vorm behouden, maar rekt het op de juiste momenten een beetje met u mee, precies dat maakt het jasje zo comfortabel om te dragen. U merkt nauwelijks dat u het draagt!


We hebben vier verschillende kleuren voor u beschikbaar; donkerblauw, donkerbruin en twee tinten grijs. The Perfect Blue Jacket is beschikbaar voor 549 euro.


0 reacties:

Een reactie posten