Volg ons via RSS

Like onze Mini40 Clubvan!


Enige weken geleden ging bij ons de telefoon. Een vrolijke dame van een Amsterdams reclamebureau aan de lijn. We waren geselecteerd voor de Mini Fabulous Forty, een club van veertig illustere winkels welke goed bij het merk Mini passen. Sindsdien kwam het hele circus op gang, fotograaf in de winkel, veelvuldig contact met het reclamebureau en natuurlijk de bestickering. Daar is hij dan eindelijk, onze échte Mini Clubvan.

De Mini Clubvan is de uitvoering voor ondernemers van de Clubman. Geen achterbank maar wel een zee aan ruimte. Beschikbaar vanaf € 20.695,- incl. prachtige bestickering, van uw eigen bedrijf natuurlijk ;-)


Natuurlijk doet Mini dat niet voor niets. Ze willen graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het merk en natuurlijk hun nieuwste model. Onze Mini staat ook op Mini40.nl. Het bedrijf met de meeste likes wint haar eigen persoonlijke Mini Clubvan en mag deze drie maanden geheel kosteloos gebruiken. Natuurlijk willen wij graag dat onze Mini wint. Daarom moeten we likes verzamelen via Facebook. Door op de "Like" knop hieronder te klikken helpt u ons op weg naar de top. Wellicht kunt u uw vrienden en collega's hier ook voor enthousiasmeren? Kijk voor meer informatie ook op Mini40.nl. We rekenen op jullie!0 reacties:

Een reactie posten