Volg ons via RSS

Overhemden en handgenaaide initialen


Van alle mooie dingen die wij voor u mogen maken, steken overhemden er qua aantallen nog steeds met kop en schouders boven uit. Formele hemden of juist wat meer casual. Button down of cut away. Voor enkele die-hards zelfs mét borstzakje. Het is tenslotte úw perfecte overhemd.

Onze stofcollectie staat nooit stil; er vallen stoffen af en er komen weer nieuwe bij. Voortbordurend op het thema van het vorige seizoen. Nooit radicaal anders maar zeker niet hetzelfde; voortschrijdend inzicht. Op dit moment heeft u bij ons keuze uit ruim 1.500 verschillende stoffen voor een overhemd, alle beschikbaar voor 179 euro per stuk.

Een overhemd op maat gaat over veel meer dan alleen de juiste pasvorm. Het gaat over uw wensen. Strak om het lichaam of juist comfortabel ruim? Uw voorkeur is momenteel niet "in" en daarom kunt u niet slagen in reguliere winkels? Wij maken het voor u, zoals u het wilt.

Naast alle mogelijkheden op het gebied van stoffen, boorden, manchetten, zakjes en nog veel meer kunt u ook uw eigen initialen op uw hemd laten borduren. Dat kan discreet achter in de boord, maar wellicht ook subtiel in de taille of op het manchet. Deze initialen worden door ons nog altijd met de hand op uw hemd genaaid, zoals ook blijkt uit de mooie volle steek waarmee de letters zijn gemaakt. Iets voor uw volgende hemd?


0 reacties:

Een reactie posten