Volg ons via RSS

Inspiratie van de Pitti Uomo; double breasted zomerjasje

Inspiratie is het belangrijkste ingrediënt voor een nieuw kledingstuk. De vele #menswear blogs van dit moment zijn daar een uitstekende bron voor. Wanneer twee maal per jaar de fameuze Pitti Uomo beurs in het Italiaanse Firenze wordt gehouden, staan de blogs vol van de mooiste plaatjes. Heren met zorgvuldig geplande maar toch geheel "nonchalante" outfits sieren de vele blogs. En daar haalt u, terecht, inspiratie uit.

Zoals bijvoorbeeld deze foto, een klant wilde ook graag zo'n prachtig zomerjasje hebben. Down-to-the-last-detail zelfs. De hoogte van de piek van de revers, de breedte van de revers, kleur en plaatsing van de knopen, de patch pockets. Alles moest kloppen.


Deze zomer mocht de klant zijn jasje in ontvangst nemen. Inmiddels mag het bijna naar de winteropslag, maar we wilden u de foto's niet onthouden tijdens deze regenachtige dagen. Even terugdenken aan de mooie zomer. De klant is in ieder geval zeer tevreden met het jasje, en wij zijn ook erg te spreken over het resultaat!0 reacties:

Een reactie posten