Volg ons via RSS

Hiep hiep hoera! Vanità bestaat 5 jaar!


We schrijven 5 december 2009, een gure dinsdag en het begin van een nieuwe werkweek aan de Denneweg in Den Haag. Er is een man met een net niet wit paard vergezeld door net niet zwarte mannen in de straat. Curieus. Aan het einde van de straat opent een nieuwe winkel in maatkleding.

Wat is de tijd snel gegaan sindsdien. Nu vijf(!) jaar later mogen we terugkijken op een zeer geslaagde periode. Vanaf het eerste begin mochten we veel enthousiastelingen verwelkomen in onze winkel. U kwam én u bleef. Heel veel klanten van het eerste uur zien we nog met grote regelmaat en de schare liefhebbers groeit wekelijks. Iets waarvoor we u bijzonder dankbaar zijn. Vele collega's is het in deze economisch moeilijke tijden immers niet gegeven. We zijn blij dat u onze kennis en kunde weet te waarderen en dat we nog altijd van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Vieren doe je natuurlijk nooit alleen. Daarom hebben we bij onze vrienden van de Gouden Ton een collectie Laurent-Perrier champagne gekocht. Indien u in de maand december bij ons een pak laat maken uit de 'made in England'-lijn krijgt u van ons een fles Laurent-Perrier champagne cadeau. Komt in december altijd van pas!

In ieder geval zien we u graag in december eens aan ons deurtje voorbij gaan, voor een proost op de mooie vijf jaar achter ons en de nog mooiere jaren die voor ons liggen. Er zijn namelijk mooie ontwikkelingen aan de horizon!

Komt u proosten? De champagne staat al voor u klaar.

Met immer dankbare groet,

Alexander

1 reacties:

Gefeliciteerd Bellekom! Stuur die fles maar op ;-)

Een reactie posten