Volg ons via RSS

Maatpak

Vanità - modern tailors is een moderne kleermakerij in hartje Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van maatpakken. Van zakelijk correcte pakken, tot driedelige tweedpakken voor in de winter. De mogelijkheden zijn daarbij nagenoeg eindeloos, als u het kunt bedenken kunnen wij het maken. Al onze maatkleding wordt gemaakt met een volledig los en ongeplakt binnenwerk gemaakt van linnen, paardenhaar en katoen.

Kleermakers noemen dit ook wel full canvas of opgewerkt binnenwerk, en kenmerkt zich door geen gebruik te maken van afsluitende synthetische materialen. Het grote voordeel is dat het pak natuurlijk om uw lichaam valt, licht draagt en volledig ademt.

Met ruim 10.000 stoffen voor pakken, jasjes en broeken zult u bij ons niet snel uitgekeken raken. De stoffen komen van gerenommeerde wevers als Dormeuil, Loro Piana, Scabal, Ermenegildo Zegna en natuurlijk Holland & Sherry. Tevens heeft u keuze uit een groot aantal stofcoupons, die we speciaal hebben ingekocht.

Met een persoonlijk gesprek ondervinden wij allereerst waar en wanneer u het maatpak dragen wilt, en hoe de pasvorm dient te zijn. Vervolgens nemen wij de lichaamsmaten op, zodat daar uw eigen patroon van uitgetekend kan worden.

Gaat u voor een single breasted of juist double breasted, welke heupzakken wenst u te hebben, en hoeveel knopen moeten er op de mouw? Dit zijn slechte enkele vragen die wij stellen om zo het perfecte maatpak voor u samen te stellen. Tweedelige pakken beginnen bij 999 euro.