Volg ons via RSS

Overhemd op maat

Boord, manchetten, knopen en initialen. Dit zijn slechts enkele opties waar u uit moet kiezen om een maathemd compleet te maken. Uiteraard adviseren wij u in de keuze wanneer nodig, maar bij ons heeft u keuze uit meerdere, standaard boorden en manchetten om zo een maathemd samen te stellen.

Knopen komen altijd in parelmoer, maar u mag nog kiezen tussen dikke of dunne varianten, en de initialen worden met de hand geborduurd.

Het aanbod van ruiten, strepen, en plains telt ruim 3.000 volledig natuurlijke stoffen, waaronder enkele Egyptische katoenen, linnens, en linnen-katoen blends.

De prijzen voor een maathemd beginnen bij 179 euro en die prijs is verder slechts afhankelijk van de stofkeuze. Echter heeft u voor 179 euro wel keuze uit bijna 1.000 stoffen. Geen noodzaak dus om meer te spenderen, enkel een luxe keuze.

Ook bestaat er deze keuze om een maathemd met de hand af te laten werken. Hier komen de knopen dan met hanepootsteek op steeltje, en kunnen de mouwaanzetten, schouderpand, en de boord met de hand aangezet worden.