Volg ons via RSS

The English are coming! Alfred Sargent

Neem een Engelse fabrikant met een rijke geschiedenis sinds 1899 in het vervaardigen van klassieke herenschoenen, een Nederlandse leverancier van luxe schoenonderhoudsproducten, en een Haagsche moderne kleermakerij.Dit vormt de basis voor een unieke samenwerking. Gedurende twee dagen zullen de schoenmakers van het hoogwaardige merk Alfred Sargent hun modellen tentoonstellen en u uitgebreid informeren over de mogelijkheden en de verschillende maakwijzen.

Een uitgebreid aanbod aan schoenpoetskisten, schoenverzorging, en accessoires van Saphir, verzorgd door Quality-shop.nl, mag natuurlijk niet ontbreken. De winkel aan de Denneweg in Den Haag zal twee dagen lang omgetoverd worden tot een waar schoenenwalhalla.

Om de Engelse invasie kracht bij te zetten brengt Vanità een aantrekkelijk selectie uit de bunches van de wevers Scabal en Dormeuil. Er is voor ieder wat wils, van losse jasjes en broeken, tot pakken.Huisparfumerie Celeste brengt de spreekwoordelijke icing on the cake met een selectie geuren van Floris of London en Penhaligon's. De mooiste scheerproducten komen van het huis van GEO. F. Trumper.

Wij nodigen u van harte uit om op vrijdag 19, en zaterdag 20 november tussen 11:00 en 18:00 uur een kijkje te komen nemen. Wij wachten u op met een kopje verse thee!

Vanità - modern tailors
Denneweg 75 Den Haag
070 - 360 93 94
info@vanita.nl

2 reacties:

Ik ben er in ieder geval bij, hopelijk met de nieuwe AS schoenen! :)

Wanneer komt jullie website nou eens jongens.. :)

Een reactie posten