Volg ons via RSS

Last reminder: trunk showMogen wij u nog even een laatste reminder doorspelen? Dank u, bij deze dus; aanstaande vrijdag en zaterdag gaat het plaatsvinden, en wel bij ons. De Engelse schoenen van Alfred Sargent zullen onze winkel overnemen, maar liefst vijfentwintig verschillende modellen zullen voor u klaar staan. En niet alleen de schoenen, ook Andrew Sargent en z'n geliefde vrouw staan beide dagen in de winkel om u alles te vertellen; de mogelijkheden, de leesten, de modellen, de kleuren en de leersoorten.

Quality-shop.nl is normaal dé plek om schoenverzorgingsproducten te bestellen, maar deze keer draaien we het feest om; de producten uit het aanbod van de webshop zullen bij ons in de winkel uitgestald zijn zodat u ze eens in het echt kunt bekijken. Van schoenpoetskisten tot de complete inhoud hiervan, borstels en schoenlepels, smeer en poets van Saphir maar ook velvet slippers en overschoenen van Swims. Tevens is de collectie spanners aanwezig zodat u kunt passen welke maat het beste in uw schoenen past.

De ambiance wordt ondersteunt door geuren van Penhaligon's en Floris of London, die uiteraard weer via onze huisparfumerie Celeste geleverd worden. U weet wel, van de nieuwe maandelijkse actie Neuszaken. De scheerfanaten zullen we bedienen met de goddelijke scheerproducten van Geo F. Trumper.

Zelf zijn wij natuurlijk ook aanwezig, om u een heerlijke espresso van Illy aan te bieden, of juist een Engelse thee. Samen met de wevers Scabal en Dormeuil zorgen we voor voldoende inspiratie op het gebied van pakken, jasjes en broeken. En alsof dat nog niet alles is, hebben we er ook een mooie korting aan vastgeknoopt.

0 reacties:

Een reactie posten