Volg ons via RSS

Jubileumactie; Vanità pakt uit!



Om het feestelijke feit dat wij sinds 5 december officieel één jaar open zijn ook voor u een feest te maken, stunten we nog de gehele maand met de actie zoals wij die tijdens de trunk show aangeboden hebben. Dus nog éénmaal alles op een rijtje;

Dormeuil
Van Dormeuil bieden wij de Scottie/Derby en de Dormysport aan. Een jasje uit de Scottie/Derby doet deze maand geen 1099 euro maar 849 euro, terwijl een jasje uit de Dormysport geen 1149 euro kost, maar 899 euro.

Scabal

Bij Scabal hebben wij speciaal voor winterbroeken de Ascona Winter Cottons in de aanbieding; een broek op maat zal uit de bunch slechts 329 euro kosten, normaal 389 euro.

De Corduroy-bunch is een mooie selectie kleuren voor een broek, een jasje maar zeker ook voor een compleet pak. Een broek met rib heeft u deze maand al voor 349 euro in plaats van 399 euro.

Jasjes kunnen bij uitstek gemaakt worden van één van de stoffen uit de Colorado-bunch, vol met katoenen effens, visgraten en twills. Met een gewicht van 360 gram tot 450 gram heeft u hier zeker voldoende aan tijdens de koudere dagen. Een jasje volledig op maat kost deze maand slechts 879 euro terwijl u hier normaal 979 voor betaald.

Als laatste, zonder enige reden, bieden wij de Classic Jacketings & Donegals aan; rijk aan donegals, visgraten, plains en klassieke ruiten uit wol of cashmere-blends. Er kan al een jasje van gemaakt worden vanaf 899 euro.

Mogen wij u aanmeten? ;-)

0 reacties:

Een reactie posten